Бик

Животот на биковите е еден од најпознатите безгрижни и среќни. Голем среќа! Тие генерално гледаат да исклучат негативното од животот и се едни од најпознатите позитивни луѓе.

Може и тоа е клучот до среќата – позитивниот став кон животот и верата во доброто.

На некој начин судбината им враќа среќа со полни раце. Биковите, за среќа, речиси немаат проблеми со здравјето во текот на целиот свој живот.

Тие го сфаќаат и благодарат за тоа секој ден од својот живот. Во љубовта имаат малку тешкотии во почетокот, но на крајот го откриваат својот човек и се вистински сакани, згрижени и многу благодарни. Имаат добри професии, макар и да не се тие оние кои заработуваат најмногу пари дома.

А сепак тоа не ги спречува да уживаат во животот и да оценуваат сè што им се дава.

Водолија

Водолија исто така се многу позитивни и весели луѓе кои ги полнат и околните со својот позитивен полнеж. Тие можат да даваат многу добро, да прават се за блиски и никогаш не се жалат за тоа. Нивна најголема среќа во животот им е семејството.

Водолиите создаваат семејства за чудо и волшебно. Секогаш се заедно, многу се поддржуваат и сакаат и во текот на целиот свој живот се многу блиски.

Друга голема среќа во животот на претставниците на овој знак се егзотични патувања, на кои може да уживаат.

Имаат можности и можат да си дозволат строен и поубав дом, како и многу семејни патувања. Водолија се големи среќници во секој поглед.

Овен

До 23-ти септември, во вашата куќа на љубовта ќе престојува Сонцето, кое ќе ви донесе нова љубовна енергија, заедно со Венера.

Под ова двојно влијание, ќе ви се случуваат многу неочекувани среќни моменти во љубовта, а оние кои се долго во врска имаат можност и за брак. Бидете подготвени за нови предизвици, или за некои стари кои ќе се активираат повторно.