ОВЕН

Овенот е склон кон жени, ретко кога се задоволува со една партнерка. Сепак, кога ќе изневери, не може да ја крие тајната за тоа.

БИК

Бикот исто така ако не е задоволен од својот партнер веднаш ќе побара утеха кај друг.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците се превртливи и постојано бараат некаков проблем во врската. Слободумни се, но знаат да задушат со љубомората и поради истата да изневерат.

РАК

Раковите исто така се емотивци, но знаат да забијат нож во грбот ако не се чуствуваат сакано.

ЛАВ

Лавот пак е приврзан за партнерката, зошто смета дека таа што ја одбрал нема конкуренција како и тој самиот.

ДЕВИЦА

Девиците ги има во два вида. Или се бескрајно верни и предадени, или забиваат нож во грбот.

ВАГА

Во природата на Вагата е да кокетира, па затоа овој знак не може да е верен.

ШКОРПИЈА

Шкорпијата ќе ужива надвор од врската со друг, но никогаш нема да дознаете. Иако е најљубоморен знак, сепак ќе си дозволи сè за себе.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецот е кралот на изневерувањето и секогаш знае како да се извади од истото.

ЈАРЕЦ

Јарецот е најверниот знак, моралот и верноста му се пред сè!

ВОДОЛИЈА

Водилијата нема правила на игра, иако е љубоморна, секогаш ќе најде повеќе партнери.

РИБИ

Рибите иако делуваат емотивно, се најсколони кон изневерување!