ОВЕН

Денес сè ќе ви оди од рака. Што и фатите да работите ќе заврши со успех. Освен што ќе бидете успешни на работа, некако ќе зрачите со посебна позитивна енергија и сите ќе ги привлекувате околу себе. Шармот ќе го достигне вашето највисоко ниво.

СТРЕЛЕЦ

Ако не сте уплатиле или купиле ливче од игрите на среќа, тогаш побрзајте! Овој ден е резервиран за вас за финансиски добивки. Овој ден можете да склучувате зделки и одличен е за отпочнување на нова работа.

ВОДОЛИЈА

Иако не сакате да се затворате цел ден во кујна, сепак овој ден треба да го поминете со вашето семејство. Згответе нешто или излезете во некој убав ресторан. Вие сте неизмерно среќни што имате такво семејство кое многу ве сака и ве обожува. Не заборавајте да им возратите на љубовта.