ОВЕН

Први умираат во првата страшна сцена.

БИК

Тоа е оној кој на крајот од филмот доаѓа дома и ги наоѓа сите мртви.

БЛИЗНАЦИ

Тоа е оној кој го открива убиецот или злото што убива наоколу.

РАК

Тоа е оној што влага во страшната куќа, ја отвора вратата и вели:” Здраво? Има ли некој?”, а убиецот не му одговара.

ЛАВ

Тоа е оној кој му се спротивставува на убиецот, се бори против злото, но на крај умира.

ДЕВИЦА

Се жртвува за доброто на другите, доброволно оди во прегратките на смртта само за да ги спаси своите пријатели.

ВАГА

Тоа е оној кој на сите им вели:” Бидете смирени, не паничете!”, а потоа самиот се избезумува од страв.

ШКОРПИЈА

Тоа е оној кој безглаво бега низ отворена врата или по скали, но набрзо умира од рацете на убиецот.

СТРЕЛЕЦ

Тоа е оној кој тајно му помага на убиецот.

ЈАРЕЦ

Тоа е оној кој купува карта за лов и го фаќа убивачка треска.

ВОДОЛИЈА

Тоа е оној кој успева да преживее до самиот крај. Но, на крај умира.

РИБИ

Тоа е оној кој вриска на сè и сешто, во секоја сцена.