Бик

Еден од знаците кои се карактеристични пред се со својата упорност, тврдоглавост, но и амбиција. Бикот кога станува збор за врската е многу стабилен и внимателен.

Ужива во долги врски, не сака флерт и забава со други партнери.Тој е целосно оддаден на врската, посветува внимание и време за својот сакан, сакана. Тој обично има само 2, 3 врски во животот, не сака авантури и сплетки, сака само стабилна и цврста врска.

Лав

Најстабилниот знак во хороскопот, секогаш одговорен и лојален кон сите, а особено кон партнерот. Сака долга љубовна врска, сака внимание и да даде во врската и да му биде возвратено. Не сака чести авантури и флертови со спротивниот пол.

Овој знак, обично има една или две врски во животот, следната веќе е крунисана со брак. Ако сѐ уште барате партнер, побарајте го овој знак.

Близнаци

Внимателен знак, романтичен дури и премногу. Тој ужива во долгата врска со партнерот. Кога ќе засака еден човек со него се приврзува до самиот крај.

Знае да сака вистински и длабоко, се дава себе си во врската. Секој би сакал да има до себе ваков партнер, внимателен и стабилен.

Девица

Секогаш перфекционист во се што работи во животот, па и во љубовта. Сите ја обожуваат девицата, таа знае како да ја сподели љубовта со останатите на вистински начин.

Сака сериозна врска, секогаш го почитува партнерот, го осипува со внимание и нежности. Имаат долги врски, дури и по цели десет години, верувале или не.