Луѓето доаѓаат во нашите животи, постојат – некои за малку, други за повеќе, а на крај секогаш си заминуваат … до денот, во кој го најдеш оној кој ќе остане, дури и целиот свет да се сруши. Разделбите се повод да размислиме што сме згрешиле, што бараме во човекот до нас и што никогаш повеќе нема да дозволиме за да бидеме среќни.

Тоа се двата хороскопски знака кај жените кои мажите тешко ги забораваат а има зошто:

Близнаци

Се вљубиш ли се во жена Близнаци треба да знаеш дека ако си отиде, долго нема да најдеш човек кој ќе има речиси сè од што мажот има потреба.

Близнаците се исклучително убави жени и се држат до тоа да изгледаат добро дури и кога се дома. Тие ги привлекуваат мажите со својата самостојност и знаат дека што и да се случи, можат да се справат и сами.

Смели се, имаат интересен приод и токму кога си мислел дека си успеал да ги освоиш нивните срца, тие се повлекуваат и ти вртат грб – сакаат да знаеш дека не е толку лесно да го подарат срцето на некого. Близнаците се многу интелигентни жени и знаат што сакаат од животот, способни се да дадат сè што на еден маж му треба и токму за тоа никогаш не можеш да ги заборавиш.

Девица

Девиците се тешки, многу тешки карактери и токму тој (карактерот) е магнет за повеќето мажи, кои сакаат да го откријат и да го добијат срцето на жената со битка. Исклучително достојни жени кои имаат цврсти принципи.

Тие се нежни и посветени, сакаат со сето свое срце и даваат многу страст, за која секој маж сонува. За Девиците не е својствено да бидат домаќинки, тие имаат авантуристички дух и можат да те натераат да изгубиш ум по нив.

Жените од овој знак знаат како да го натераат човекот до нив да се чувствува посакуван, сакаат да експериментираат со сè во животот и никогаш не го остават партнерот да му биде досадно. Откако си заминат, мажите чувствуваат дека нема да има друга, која ќе може да ги замени.

Скорпија

Скорпијата е знак кој навистина знае да љуби. Таа може дури и да го изневери својот партнер, но тоа не значи и дека престанала да го сака. Иако партнерот не гледа на тоа така.

Доколку Скорпијата не ја канализира својата страст на вистинското место, големи се шансите дека ќе биде оставена, во секој случај, нема да ја заборавите никогаш!