Девица

Кога станува збор за вашето расположение неделава, нема сомнеж дека ќе биде на највисоко ниво. Едноставно, оваа недела ќе ви биде од оние најдобрите во годинава.

Очекувајте многу интересни моменти, а и една возбудлива, неочекувана средба со некоја личност од спротивниот пол.

Стрелец

Вие ќе бидете во центарот на сите настани оваа недела. Во работата ќе ве пофалат за сериозни успеси, а во приватноста ќе се чувствувате како цар (Ица).

Ќе бидете окупирани со толку внимание, за колку не сте ни и сонувале. Ќе почувствувате инспирација што ќе ве натера да направите нешто, за што одамна сонувате. Бидете сигурни дека со што и да се обидете оваа недела, ќе заврши успешно. За тоа бидете активни и земајте се во ваши раце.

Близнаци

Добри вести, личноста која ви се допаѓа веќе подолго време ќе ве викне на состанок. Облечете нешто што ви прилега и блеснете на состанокот.

За време на викендот, не останувајте дома, туку отидете на некоја добра забава што ќе ви го подобри расположението.