Вага (21.04 – 21.05)

Доколку планиравте шопинг или некоја друга активност која вклучува излегување од дома, ќе бидете спречени од ненајавена посета или куќни обврски. Се двоумите помеѓу две љубовни прилики, а вашата неодлучност ќе ги влоши веќе заплетканите чувства

Рак (22.06 – 22.07)

Тешко ќе се опуштите, мислите ќе ви бидат насочени кон неодманешните случувања на работа, ќе размилувате каде сте згрешиле. Партнерот може да се чуствува запоставен. Не го исклучувајте од вашите проблеми, споделете ги со него и ќе биде среќен што може да ве советува и да ви помогне.

Јарец (22.12 – 20.01)

Повеќе ќе ви одговара осаменост, слушање музика или читање некоја добра книга. Покрај малите несогласувања, љубовните случувања ќе бидат позитивни. Немојте да се жалите и приговарате и кога се е во ред. Можни се мали здравствени проблеми поради насобраниот стрес. Одмарајте!