Дома Тагови Жан Митрев клиника

Таг: Жан Митрев клиника

13 август – Светски ден на донирање на органи

Светскиот ден на донирање на органи се одбележува на 13 август секоја година. На овој ден здруженијата и подржувачите на оваа хумана кауза преземаат...

Анксиозност, несоница, тресење на рацете или депресија и дебелеење – виновник...

Интересни факти за тироидната жлезда - Првите историски записи за тироидната жлезда се постари отколку што сте замислувале Постоењето на тироидната жлезда, како и болестите...

Уште едно мало срце е спасено, уште едно мало бебувче си...

По успешната операција на срцето, седум месечното бебе заминува дома – известуваат од клиниката Жан Митрев. Уште едно бебенце ја напушти нашата клиника по успешно...

Клиничките фармацевти во Zan Mitrev Clinic промотивно достапни на on line...

Сите ние понекогаш имаме потреба од земање некакви лекови или додатоци во исхрана со цел подбрување на нашето здравје. Честопати имате прашања за терапијата...

Уште двајца пациенти заминуваат дома по успешниот третман во ковид центарот...

- Татко ми има 65 години и пред две недели многу му се влоши здравјето. Го однесовме во една од државните болници каде веднаш...

Кога ќе ве укаса некој инсект, најпрво направете го ова –...

Кои се најчести убоди од инсекти и како да се заштитите? Во нашата убава земја ретко кој останува рамнодушен на убавите прошетки во пролет и...

Жените не треба повеќе да се срамат – постои безболен третман...

Современ пристап во третманот на уринарната инконтиненција и мускулите на карличното дно: Уринарната инктонтиненција претставува неспособност за контролирање на мочниот меур односно неспособност за...

Малиот пациент по комплицираната операција заминува дома во прегратките на своите...

Новороденче на возраст од пет дена, е хоспитализирано на нашата клинича болница поради сложена срцева мана Пенталогија на Фало, која се карактеризира со цијаноза...

Личната приказна на Б.К. (55) – Со Божја мисла е испратен...

Сведоштво на Б.К.(55): Благодарам за тоа што бев препуштена во најдобрите раце не само во нашата земја Македонија туку и во светот. Кога некој сам...

На овој начин ги одбегнуваме респираторите и ги лекуваме пациентите со...

Жан Митрев објасни на кој начин успеваат да избегнат респиратор при лекување на позитивни пациенти Пред неколку денови, од клиниката Жан Митрев соопштија за  случај...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"