Дома Тагови Жан Митрев клиника

Таг: Жан Митрев клиника

Во Zan Mitrev Clinic изведена една од најкомплицираните операции кај новороденче

Подготвени за големи предизвици во детската кардиохирургија За прв пат во Македонија, успешно се изведе една од најтешките и најкомплексните операции на срце кај деца....