Дома Тагови Жан Митрев клиника

Таг: Жан Митрев клиника

1 од 8 жени развиваат рак на дојка, но истиот може...

Лекарите напоменуваат: Ракот на дојка е излечлив доколку се дијагностицира навреме!  Ракот на дојка е втор најчесто дијагностициран рак кај жената, после ракот на кожа,...

Иницијални резултати од PCR тест за корона за само 12 минути

Лабораторијата за генетска и персонализирана медицина во склоп на клиничката болница Жан Митрев разви брз тест за детекција на коронавирусот Нашата лабораторијата, покрај своите дијагностички...

Клиничката болница „Жан Митрев” со најсовремен Центар за женско здравје во...

Во клиничката болница „Жан Митрев“ е отворен Центарот за комплетен третман на дојка и е најсовремен центар за женско здравје во регионот кој нуди...

Ми рекоа да одберам болница каде сакам да се оперира моето...

“Денес испишавме едно наше пациентче, доенче, на 5,5 месечна возраст кое имаше сложена срцева мана наречена "десна комора со двоен излез" и се карактеризира...

Белите дробови почнале да му откажуваат, а еве како сега изгледаат...

За прв пат во нашата земја направена ЕКМО интервенција на пациент заразен со COVID-19 (видео прилог). Со цел да се спаси уште еден живот, за...

За прв пат во нашата земја направена ЕКМО интервенција на пациент...

Со цел да се спаси уште еден живот, за прв пат во нашата држава беше применета ЕКМО (Екстракорпоралната мембранска оксигенација) кај критично болен со...

Клиничката болница Жан Митрев во постојана борба со коронавирусот

Применети најновите трендови во третирање и лекување на пациенти позитивни на COVID-19 Во услови на најтешка пандемија која му се случила на човештвото по Втората...

77 годишниот Ѓорѓи од Струмица: Ми рекоа или операција или она...

Изведена компликувана хибридна операција на торако-абдоминална аневризма на аорта со поставување на ТЕВАР Со извршување на хибридна операција на 77-годишен пациент од Струмица во нашата...

Важно: Без чекање, добијте резултат за само еден ден во клиниката...

Повеќе нема потреба од чекање и исчекување на резултатите како што тоа беше пракса досега. Клиниката на Жан Митрев овозможија брзо и итно тестирање...

Закажете си виртуелна консултација со физиотерапевт доколку имате проблем со кондиција...

Нашите физиотерапевти од сега достапни и за виртуелни консултации. Во време на пандемија со коронавирус, а со цел да се заштитите себеси и другите околу...