Бик

Биковите ги имаат сите предуслови да го извлечат најдоброто што февруари може да им го даде. Полни се со многу сила, инспирација, и можат да го превртат светот за да ја постигнат секоја задача која си ја поставуваат.

Инспирацијата е голема етапа кон големите цели и не треба да ја испуштаат инерцијата што ја собрале.

Владеат добро со ситуацијата и во приватниот живот ги чекаат неколку изненадувања. Од нив зависи како ќе се продолжи приказната, која ќе се роди во средината на месецот.

Нема да им недостасува романтика, ниту изненадувања, но тие ќе бидат оние што конечно ќе го донесат големото решение. Силата ќе ви биде незаменлива, затоа пазете ја добро.

Рак

Уверени се во себе и тоа се гледа оддалеку. Користете ја вешто оваа внатрешна сила и ќе постигнете многу во личниот и во професионалниот живот.

Кај вас гори оган, кој се претвора во страст. Со сето ова сте способни да направите чуда. Во приватниот живот треба да ја зачувате својата храброст и да дејствувате директно, бидејќи нема време за губење.

Вистината е дека што и да направите, ќе го добиете дури и подобро отколку што сте очекувале. На работното место ве очекуваат големи промени, бидете сигурни дека сте подготвени за нив. Вие сте најважната фигура на месецот и од вас зависи многу.

Риби

Што и да побарате – го имате! Ќе бидете во виорот и многу луѓе ќе ви се восхитуваат за тоа. Ќе разбудите дури малку завист кај луѓето што не можат да ги постигнат целите со таква леснотија како што можеш ти.

Ќе треба да направите голем избор од кој ќе зависат следните неколку месеци од животот.

Среќата си е ваша одлука, за тоа е многу веројатно да се искористи најдоброто од ситуацијата. Во љубовта ќе бидете посигурни од кога било. Има нешто што ќе ве натера да го изгубите умот по некого. Вистината е дека имате потреба токму од тоа.