РАК

За жал, плановите кои не ги реализиравте во изминатиот период, ќе морате да ги одложите и да чекате уште неколку недели до нивната реализација. Денес е можен помал финансиски прилив којшто ќе ви амортизира дел од трошоците. Доколку сакате ситуацијата да остане под ваша контрола, оградете се од семејството и нивните потреби.

Партнерот помалку почнува да се оддалечува од вас и се повеќе да и се посветува на работата. Од вас зависи дали ќе му се придружите или ќе почнете да приговарате.

ОВЕН

Вознемирени сте поради некој долг што доаѓа за наплата. Средствата ви се ограничени и наскоро не очекувате нови приливи. Сето тоа ве тера да размислувате за дополнителна работа која би можела да ви надомести дел од трошоците. Време е да ја надминете посесивноста во односите со партнерот.

Доколку си дадете повеќе слобода, повеќе ќе можете да уживате во заемното дружење. Доколку сте слободни, обрнете повеќе внимание на излегувањето и авантурите, отколку на анализирањето на пријателите и на нивното однесување.