Според таоистичката теорија, лицето открива сè. Ако ги знаете техниките за анализа на лицето, можете да ја откриете целосната личност на некој човек со набљудување на неговото лице.

 

Дополнително, можете да ја одредите големината и формата на вагината или пенисот со анализа на лицето и прстите.

 

Ова е добро да се знае, бидејќи од особена важност е вагината и пенисот да бидат компатибилни.

На пример, на една жена со долга вагина ќе и биде потребен долг пенис за совршено да се вклопат. Жената со широка вагината ќе бара дебел пенис.

 

ЗА МАЖИ

 

Постојат неколку физички карактеристики кои даваат индиции за должината и обликот на пенисот.

 

Овие индиции околу 90% точни, бидејќи тие се формираат врз основа на теории од акупунктурата-што, во пракса, секогаш се персонализирани според секој поединец:

1.Човек кој има долг нос и долги прсти ќе има долг пенис.

2. Ако има краток нос и кратки прсти, тој ќе има краток пенис.

3. Ако некој има долг нос и кратки прсти, или краток нос и долги прсти, тој ќе има пенис со средна должина.

4. Ако врвот на носот е дебел, тој ќе има дебел пенис (Шилест нос укажува на потенок пенис).

5. Палецот е обликуван како пенисот. Ако палецот е обликуван како печурка, пенисот ќе има голема глава и тесен врат. Ако палецот е триаголен во облик, пенисот исто така ќе биде триаголен. (Пенисот во облик на печурка се смета за најдобар, бидејќи е најубав за жените).

6. Ако човекот има полни, широки усни, ќе има голем пенис.

 

ЗА ЖЕНИ

Повеќе од двапати повеќе индиции за природата и обликот на женската вагина се добиваат од анализа на лицето. (Овие се, исто така, околу 90% точни.)

1.Ако жената има мала уста и кратки прсти, таа ќе има мала, кратка вагина. (Ако прстите не се совпаѓаат со овој опис, тогаш земете ај во предвид само устата.)

2. Ако има големи, дебели усни, нејзината вагината ќе биде широка и дебела.

3. Ако има длабоко поставени очи, вагината ќе биде длабока.

4. Жена со “слаби” очни капаци, исто така, ќе има длабока вагина.

5. Ако нејзините очни капаци се дебели и месни, таа ќе има кратка вагина. Меки капаци – пократка вагината.

6. Ако жената има испакнати очи, нејзината вагината ќе биде уште пократка. (Многу мажи избираат жена со кратка вагина поради нивното поголемо задоволство. Тие влегуваат во матката, со прекрасно чувство, но за жал, многу штетно за жените)

7. Една жена што е кратковида ќе има длабока вагина. Колку е повеќе кратковида, толку е подлабока нејзината вагината.

8. Ако има големи, водени/насолзени очи, таа ќе има голема, влажна вагина.

Нејзината вагина, како и нејзините очи, лесно лачат течности. (Колку се поголеми очите, поширока е вагината.)

9. Жената со широки уста а тенки усни ќе има тесна (мала) и долга вагина.