Водолија

Релативно имате мирен период, но тоа е нешто како “затишје пред бура”. Ќе имате доволно време да ги завршите деталите на започнатите задачи.

Ќе добиете финансиски приходи од стари задачи. Нема да се многу, но самиот факт е охрабрувачки. Личните односи ќе ви радуваат.

Стрелец

Имате одлични услови да ја унапредите кариерата. Ако сте невработени, денес ќе имате шанса за нови почетоци. Договорите кои ќе ги потпишете, ќе ви донесат зголемување на финансиите. Единствен проблем може да биде стресот кој го чувствувате поради преголемата амбиција

Лав

Имате многу сериозен пристап кон работата, и тоа ќе почне да дава резултати. Освен пофалбите и можностите за напредување, можен е и поголем финансиски прилив.

Периодот кој следи ќе треба да го искористите на најдобар начин и да направите јак темел за некои идни проекти. Вие сте многу романтични, и поради тоа често доаѓате во ситуација да ја губите главата по некоја личност што воопшто не го заслужува тоа.