Водолија

Припадничките на овој знак имаат најголеми шанси да ја официјализираат својата врска или да дознаат дека ќестанат мајкиНајстудените месеци во оваа година ќе бидат особено поволни кога станува збор за семејнитеврски.

Овој период е особено плоден за започнување на сериозна врскадодека пак за паровите кои се долго времезаедно е совршено време да го кажат судбоносното ДА.

Рак

Зимата ќе биде посебно поволен период кога се во прашање љубовните врски на најемотивниот знак вохороскопот.

 Раковите конечно ќе можат да се извлечат од лошата врска или пак ќе официјализираат нешто што долго гопосакувале.

Нежните и емотивни Ракови копнеат за брак и верен партнерпа во текот на зимата ќе запознаат токму некојтаков.

 Доколку веќе подолго време размислувате за некој воздушен знакво текот на јули ве очекуваат незаборавнимоменти кои ветуваат сериозна врска.

Лав

Иако огнените Лавови мислат дека нивното време да се смират сè уште не пристигналозимава тоа ќе се смени.Во текот на зимата нивната комплицирана ситуација конечно ќе се реши и нештата ќе биде многу појасни.

Јануари и февруари се нивни месеци и ќе им донесат многу насмевки и љубовно и понуди за бракЗа Лавовитекои се во врска подолго време, ова е вистински момент да кажат ДА, или барем да размислат за тоадодека ониекои се сами можат да очекуваат љубов на која нема да можат да ѝ одолеат.