Овен

Избрзани сте и премногу емотивни. Желбата ви да направите се за кратко време. Ориентирајте ги напорите кон секојдневните обврски и не би требало да ги исполнувате прецизно. Внимавајте на деталите.

Бик

Генерално викендов е поволен. Во ваша корист е да дејствувате, почитувајќи ги другите членови од тимот. Деловни контакти ќе се задоволителни и не е исклучено да ја подобрите материјалната положба. Колку точно имате распределба времето, толку подобро. Контролирајте ги емоциите при конфликтни ситуации со најблиските.

Близнаци

Избезумено постапки и избрзани решенија може да предизвикаат финансиски загуби, што воопшто не би ви се допаднало. Обидете се да ги стигнете напорите кон една цел и да дејствува решително. Нема да си обезбедите сериозен напредок, но пак ќе ја задржите својата позиција. Бидете претпазливи, ако е потребно да патувате.

Рак

Енергетика ви е стабилна, а расположението – романтично. Соодветен момент да ги надминете недоразбирањата од личен карактер. Добро е да поразговарате на прашањата кои бараат нееднозначно решение и координација на мислењата. Не брзаат со конечните варијанти за заеднички живот, ако сеуште сте необврзани.

Лав

Стремежот да напреднат или дури да ракувате на лидерска позиција најверојатно ќе се круниса со успех. Во деловен план периодот ќе биде мирен, па одвојте време и анализирајте ја работата која ја оценувате како завршена. Ќе најдете пропусти кои би можеле да ги избегнете во следните проекти. Бидете иницијативни за освежување на личните односи.

Девица

Многу сте активни, но во ваша корист е да го совладате спонтано ентузијазмот. Ќе се справи со сите потфати, ако не се обидувате да правите неколку работи истовремено. Работоспособноста ви е на високо ниво. Искористете ја, но за да го подобрите квалитетот.

Вага

Спомените ќе ги совладате. Анализирајте ја сегашноста. Во исто време е можно да ви побараат деловни партнери со кои веќе сте го прекинале бизнисот.

Шкорпија

Ќе треба да пројавите упорност за да се надминат тешкотиите во деловната сфера. Настаните ќе го стават на проверка знаењето, искуството, издржливоста. Стремежот да се справите добро е доволен залог за успех.

Стрелец

Вроден ви е оптимизам и огнениот дух ќе ви помогнат да се завршат успешно започнатите активности. Контролирајте ги емоциите и држете иницијативата во свои раце. Бидете претпазливи како во бизнис, така и во однос на личните контакти. Воздржи се од крајни и одговорни одлуки и си ги штедите силите. Ќе ги реализирате идеите само во присуство на добра организација.

Јарец

Вештината ви е да работите во тим е многу важен фактор во оваа недела. Работоспособноста ви е стабилна, во состојба сте да се справите со сите одложени или задоцнети задачи. Користете го добро време за себе. Грижете се за здравјето, за зајакнување на имунитетот, за подобрување на својот изглед. Личните односи ќе се мирни, од вас зависи да направите соодветна забава.

Водолија

Релативно имате мирен период, но тоа е нешто како “затишје пред бура”. Ќе имате доволно време да ги завршите деталите на започнатите задачи. Ќе добиете финансиски приходи од стари задачи. Нема да се многу, но самиот факт е охрабрувачки. Личните односи ќе ви радуваат.

Риби

Ќе напредувате, со мали чекори. Работата ќе се одвива во фази. Во периодите меѓу нив е пожелно да организирате активностите, така што да ги повратите силите. Тешкотиите ќе се поврзани со човечко учество, а не со законодавни барања. Избегнувајте лични судири. Финансиската положба ви е стабилна.