Доста прецизен тест кој го опишува вашиот карактер.

Само одберете ја вашата висина. 

За жените високи над 180 см важи истото што и за оние од 170 см.

140-150 cm

Паметна и мудра жена, вие сте мислител. Вашите мисли и идеи се најважната работа. Сакате во самотија да размислувате за своите планови, ставови и погледи. 

Вие сте интровертна личност. Ви одговараат луѓе кои сакаат да мислат и да учат. Доста време поминувате во размислување за моралот.

Се обидувате да постапувате правилно, па дури и кога повеќето не се согласуваат со вас.

150-160 cm

Прониклива и филозофски настроена, вие сте единствена во духовна смисла. Покрај вас ви нема никој сличен. Многу сте интуитивни и малку чудни.

Честопати ве сфаќаат погрешно и тоа ве разочарува.

Вам ви е потребен личен простор. Треба да ја развивате својата креативност. Вие сте личност која ласно ги гледа темните но и светлите страни на животот. Многу сте емотивни.

160-170 cm

Вие сте интересна и возбудлива личност. Ја сакате вистината и искреноста. Вие сте одговорна и сакате да се грижите за другите.

Верувате во чесна работа и лесно преземате одговорност. Имате добар карактер и другите имаат доверба во вас.

Вие сте силна, комуникативна, брза и духовита личност.

Секогаш постои нешто интересно што можете да им го раскажете на другите. Ве сакаат и омилена сте во друштво.

170-180 cm

Сигурна и доминантна личност. Многу сте независни. Вашето мото е – “Направи сам”. Се потпирате сама на себе.

Знаете како да останете силни за себе и за другите луѓе, за оние кои ги сакате.

Вие знаете што сакате од живото и не се плашите да се соочите со предизвиците.

Единствено што барате од другите – е да бидат искрени со вас. Секогаш ја сакате вистината, па каква и да е таа.