Бик

​Заработување или како да се дојде до поголема сума пари е вашиот интерес оваа недела. Можно е да добиете поголема или непланирана сума, можеби хонорар.

Како и да е, некои трошоци, планирани или не, ќе ви однесат и добар дел од тие пари. Уплатете лото утре, можеби среќата ќе ви се насмевне.

Рак

Среќен ден за вас. Ќе се чувствувате удобно во своја кожа, а тоа е така бидејќи бележите успеси на повеќе полиња. Ова е поволен период за секакви активности. Во љубовта работите се менуваат на подобро, а тоа на вас ќе ви донесе дополнителна среќа.

Овој ден за вас ќе биде уште еден успешно поминат ден. Утрешниот ден ке биде поволен за игри на среќа. Тобако е вистинско место за купување на некоја грепка.