Ова се 3-те хороскопски знаци знак кои имаат најмалку среќа во животот.

Девица

Претставниците на овој знак умеат да ги решаваат проблемите на блиските, но многу ретко стигнуваат до решавање на своите.

Животот постојано ги изненадува непријатно – често пати нивната љубов трае малку, бидејќи не наидуваат на вистинската личност. Работата не оди, бидејќи имаат најлоша среќа да се најдат на погрешно место со погрешните луѓе.

Вага

Неправдата е најголемата болка на Вагата. Ја гледаат насекаде околу себе и не поднесуваат кога животот постапува неправедно и со нив.

На Вагата и се допаѓаат убави и луксузни работи, но ретко имаат среќа да добијат нешто слично. Доколку стигнат до тоа, често пати го губат поради една или друга причина. Најголемата неправда за овој знак е дека често пати ја изневеруваат.

Риби

Животот на Рибите не е лесен, бидејќи имаат многу доверба и за несреќа наидуваат на луѓе кои имаат корист од тоа. Најголемото разочарување на Рибите е тоа дека среќата ги напушта во секундата во која се вљубиле … и наидуваат на погрешниот човек.