Дома Тагови гасови

Таг: гасови

ОВАА НАМИРНИЦА ЛЕКУВА ГАСОВИ И ПОДУЕНОСТ: Само 1 лажица секојдневно за...

Подуеноста и гасовите предизвикуваат болки во стомакот, а поради тоа човекот се чувствува непријатно. Решението се крие во јаболковата киселина која во себе содржи две...

Ако во текот на денот испуштате гасови повеќе од ОВАА БРОЈКА...

Како што веројатно и знаете, гасовите и нивниот мирис се резултат на она што го внесувате во себе. - Непријатниот мирис на гасовите е нешто...

Кои се причините за испуштање гасови и кога треба да се...

Сите луѓе испуштаат гасови во просек од 10 до 20 пати дневно, без разлика на манирите и полот. Дознајте како овој проблем се случува...

Ако многу ви смрди прдежот – тоа може да значи 2...

-Што значи тивок прдеж, зачесетен прдеж, прдеж кој многу смрди… Што значи ако прдежот смрди многу силно, а што значи ако не смрди воопшто? Дознајте...