Бик

Вашата самодоверба се зголемува како и угледот во очите на луѓето со кои морате да соработувате така што вашата положба значително ќе се подобри.

Во секој случај работите ќе се одвиваат онака како што планирате. Што се однесува до љубовта, ќе биде присутна љубомората, а недостатокот на слободно време со вашиот партнер ќе ви прави проблеми.

Потрудете се повеќе околу партнерот и не дозволувајте да се појавува сумничавост.

Стрелец

Одличен ден за работа. Со поамбициозните работи сте на прав пат па затоа ќе имате напредок. Односите со соработниците и претпоставените се задоволителни, а финансиската состојба ви задава грижи.

Во приватниот живот ќе имате многу среќен ден. Ќе бидете привлечни за личностите од спротивниот пол. Здраствената состојба ви е чуствителна, имунитетот опаднат-внимавајте од настинки.

Овен

Ситуацијате ви се подобрува. Ќе бидете ведри ќе наидувате на многу задоволства и дружење.

Ова е добар ден за склопување на нови пријателства како и за друштвениот живот кој не мора да биде диригиран од деловните интереси, но во иднина може да се покаже и работно корисен.

Во сите парични работи потребно е внимание. И воопшто во се друго треба да бидете внимателни но тоа е однсувањето кое одговара на вашата природа.

Рак

Ве очекува пресврт. Деловните односи донекаде ви се пореметени, но набрзо тоа ќе се подобри.

Најмногу задоволство ќе наоѓате во необавезните дружења и контакти со луѓето кои ги сакате. Финансиската ситуација помалку ќе ве измачува, вашите примања се помали од моменталните трошоци.