Дома Тагови како да се исчисти лимфата

Таг: како да се исчисти лимфата

Ги исфрла тoксинитe, ја чисти кpвта и лимфата и го зајакнува...

Исфрлете ги отро.вите од лимфата како што се чистат санитарните јазли за да не се у.давите во својот от.пад. Ако не ги исфрлите отро.вите...

Исфрлете ги отровите од лимфата како што се чистат санитарните јазли...

Ако не ги исфрлите отровите од лимфата, ќе се удавите во сопствениот отпад – раскажува проф. д-р Бранислав Михајловиќ од Институот за биомедицина. Функцијата на...