Девица

Девиците се материјалисти и сакаат удобност. Тие прво се сакаат себе си, па парите, а останатото може да почека. Од љубов кон успехот и лагодниот живот во состојба се да се потрудат до невозможни размери за да успеат и да напрват големи пари.

Тие имаат силен мотив уште повеќе да се залагаат на професионален план. Со оглед на тоа што со овој знак владее Венера нивните очекувања се реални.

Она што е нивна добра страна е што го споделуваат она што ќе го добијат со драгите луѓе.

Јарец

Јарецот е ентузијаст и како таков тој е подготвен на сè или ништо. Поради склоноста да ризикува има огромна шанса да направи добар бизнис, а со самото тоа и голема сметка во банка.

Рак

Ракот е вреден, трпелив и амбициозен. Него трудот ќе го одведе до големи успеси на финансиски план во месец февруари.

Успехот му е испишан на чело, но мора да ги впрегне своите животни кочии, во спротивно може да заборави на егзотичните патувања, луксузот и лагодниот живот.