Близнаци

Во периодот меѓу 12 и 21 ноември ве очекуваат унапредувања во кариерата кои ќе водат кон зголемено богатство и моќ.

Патувањата кои ќе се случат во овој период исто така ќе ви донесат нов поглед кон животот и ќе бидат запаметени како неверојатни животни искуства.

Генерално, во овој период ве очекува многу задоволителна фаза.

По 22 октомври ве очекува зголемување на вашата самодоверба, со што лесно ќе достигнувате успеси во професионалниот свет, но и ќе добивате поддршка од вашите претпоставени што ќе ви донесе многу моќ во вашата кариера. Моќта носи и повисоки примања.

Стрелец

Исклучително добар месец за комуникација со луѓето. Бидете доволно колегијални бидејќи и вам ќе ви биде потребна поддршка.

Ќе имате шанса да почнете работа со полни гради, а можно е не само една туку повеќе можности да ви се пружат.

Немојте да се откажувате од еден деловен потфат бидејќи ќе имате мошне поволни бенифицирани аспекти кои може добро да ги искористите и драстично да ги зголемите вашите месечни примања!

Со луѓето, во комуникацијата, бидете искрени, за енергијата во работната организација да кружи позитивно.

Девица

Сонцето во вашето поле на финансии делува во насока на одлична заработка. Овој месец ќе имате неколку предизвици кои продолжуваат уште од минатиот месец.

Новите деловни можности, овој пат се разбира ќе ги прифатите, бидејќи имате голема желба за стекнување на материјални добра.

Можно е да имате дополнителни хонорарни работи, па ете причина овој пат да бидете доволно и дарежливи. Ќе бидете од голема корист за своето семејство па нема да ве гледаат како паразит.