Близнаци

Луѓето родени во овој знак се најсклони кон кокетирање од сите знаци на Зодијакот. Тие едноставно не може да си помогнат – имаат природна харизма. Иако се свесни за последиците, ќе го направат она што не смеат.

Овен

Овните се многу страсни и се наоѓаат на лош глас што се однесува до измамата. Иако, секако не можеме тоа да го кажеме баш за секој претставник на тој знак бидејќи некои се многу семејни типови.

Луѓето родени во знакот Овен се многу интересни и знаат да бидат привлечни за спротивниот пол. Имаат силна сексуална енергија со која зрачат и искушенијата за нив понекогаш се преголеми.

Скорпија

Иако луѓето во овој знак се главно верни, склони се да го изневерат партнерот и да го остават поради некој друг ако почувствуваат дека повеќе не ги почитува како порано.

Скорпионите се многу страсни на стартот на односите и тоа е причина зошто понекогаш избираат погрешни партнери.

Еднаш кога сфатат што се крие под нечија површина, знаат да се разочараат и да посакаат да бидат со некој друг, открива The Earth Tribe.