Сè што сакаме е да се избегне болката и скршеното срце во нашиот стомак.

Суштината, избегнувањето на болката и потрагата по задоволството честопати ги овозможуваат единствени работи што ќе нѐ мотивираат во стомакот.

Се плашиме да изгубиме нешто што го имаме, или мораме да го имаме новиот што го бараме. Резултатот може да го отежни започнувањето на нова врска.

Бараме човек, кој најверојатно нема да нè измами. И покрај тоа што никој не може да има каква било гаранција за нешто, според астролошките тези, три зодијачни знаци се склони да измамат со најнизок степен.

Бик

Биковите се фокусирани. Кога родените под овој знак бараат нешто, тие го прогонуваат, без да треба да ги прашате колку е потребно за да се добие тоа. Ова вклучува успешна врска.

Тие знаат што е потребно за да ги натера да заработат нешто, и не се плашат од провокациите што можат да се појават на нивна страна.

Но, она што не го прифаќаат е партнер кој не ја цени нивната лојалност.

Девица

Девиците се најдобри и најприлагодливи од земните знаци. Тие се подготвени да работат на врската и навистина простуваат.

Поради оваа причина, поверојатно е да барате медицинска сестра, кога не реагирате на нивните очекувања.

Дури и ако девиците не се во средината на најголемите романтичари, нивната љубов е крајно некористољубива, слатка и сочувствителна.

Јарец

Каприците се екстремно проактивни. Ве повикуваат секогаш кога нешто се случува, тие постојано работат на некој вид проекти. Екстремно активни и амбициозни.

Ова е добро за врската со Јарците, само во моментот кога почнува да паѓа, секогаш преземете акција, бидејќи планираат забавен викенд или специјална вечер.

Дури и ако лесно можете да го почувствувате тоа, ако се во љубов со нивната работа, повеќе од вас, размислете на овој начин: Тие создаваат стабилна основа, од која ви треба врската.