„Ова никогаш претходно не ми се случило!“ , на пример…

 

Направив тест пред 6 месеци!

 Нема сомнеж дека ќе добиете ваков одговор, на вашето прашање кога последен пат направил здравствена контрола. Сигурно ќе глуми и ќе се обидува да се сети на точниот датум, но сепак е најлесно да се каже „пред околу 6 месеци“ и вие на тоа ќе кажете „пааа добро“.

Но работите сигурно не се такви, па затоа побарајте да ви го покаже тестот. Ќе видите дека последен пат се прегледал најмалку пред две години.

 

Ти си најдобра во орален секс!

Тоа е нешто што веројатно и го говори на секоја девојка, иако не мора да значи. Можеби навистина тоа го мисли. Секако вие тоа најдобро ќе го забележите уште на самиот почеток. Ќе висите дали навистина ужива во она што му го правите.

 

Не можам повторно!

Доколку сте во долга, стабилна врска, сигурно веќе ги знаете неговите можности. Но никогаш не можете да бидете сосем сигурни.

 

Не можам да свршам со кондом!

О да, секако дека може. Ретки се мажите кои сакаат да користат кондом, па веројатно тоа е само изговор.

Фактот е следниот: може да доживее оргазам и со кондом, но тој само сака да ве убеди да имате секс без заштита. Ако веќе инсистира на тоа, барајте од него да ви образложи зошто е тоа така.