БИК

На Биковите ѕвездите за идниот месец јасно и гласно им порачуваат – оставете ги сите недоумици и стравови зад себе и тргнете кон нови победи. Веќе на почетокот на месецот може да очекувате промени во личното расположението, но и во ставот на луѓето кон вас.

Ќе видите дека ви се отвораат врати за кои никогаш не сте помислиле дека е можно, особено на љубовен план.

Запаметете, месец февруари за вас е месец на љубовта. На слободните припадници на овој знак им се насмевнува голема љубов, а за оние кои се во врска ова е идеален момент за следниот чекор, заеднички живот, веридба, брак, деца или нешто друго што планирате заедно да го направите.

ШКОРПИЈА

Месецот кој е пред огнените Шкорпии носи голем број предизвици, а токму тоа е она што ќе им ги разубави зимските денови. Ако сте припадник на овој знак, февруари за вас ќе биде сè само досаден не.

Дури и на работа може да очекувате помали промени кои ќе ви одговараат, а на љубовно поле, баш онака како што сакате, ќе летаат искри од страст.

Особено во наредните 15 дена ќе почувствувате наплив на енергија и не се изненадувајте ако одеднаш почнат да ви се јавуваат луѓе со кои долго не сте се виделе.

РИБИ

Иако за поголемиот дел од знаците идниот месец не носи претерано добрини за напредување во работата, Рибите токму на ова поле ќе имаат најмногу успех во следните денови.

Ако сте посакувале унапредување и ако напорно сте работеле за да го заслужите – сега е моментот да разговарате со вашиот шеф.

Рибите кои „кубурат“ со пари и работа може да се надеваат на нови шанси, но запаметете ништо не паѓа од небо, за се е потребно сами да се потрудите, а ѕвездите се тука да ви помогнат.