Нова недела, нова среќа, нови предизвици и нови возбудливи моменти. Крајот на неделата ќе биде исполнет со многу случки кои ќе ве натераат да размислите за смислата на животот и за тоа што всушност правите со својот живот.

Рак

Кога станува збор за вашето расположение неделава, нема сомнеж дека ќе биде на највисоко ниво.

Едноставно, оваа недела ќе ви биде од оние најдобрите во годинава. Очекувајте многу интересни моменти, а кон крајот на неделата и една возбудлива, неочекувана средба со некоја личност од спротивниот пол.

Скорпија

Вие ќе бидете во центарот на сите настани оваа недела. Во работата ќе ве пофалат за сериозни успеси, а во приватноста ќе се чувствувате како цар (Ица). Ќе бидете окупирани со толку внимание, за колку не сте ни и сонувале.

Ќе почувствувате инспирација што ќе ве натера да направите нешто, за што одамна сонувате. Бидете сигурни дека со што и да се обидете оваа недела, ќе заврши успешно, особено во петок или сабота. Затоа, бидете активни и земајте се во ваши раце.