Бик

Добри домаќини, уметнички природни и женствени по душа. Жените бикови се вистинско богатство, но понекогаш знаат да се и скриени лимонки.

Тие можат да доведат мажите до лудило со само неколку зборови и да ги налутат до крајни граници. Во суштина, сепак жените од овој знак многу се грижат и се неверојатно добри сопруги и мајки.

Тие сакаат да патуваат. Нежни и внимателни се, но кога светлата загаснат … стануваат вистинска лавица. Севкупоноста од многу контрадикторни квалитети делуваат како дрога за мажите, затоа и тие никогаш не си заминуваат.

Рак

Добрина на Раковите е во причината тие секогаш да имаат долги и здрави врски.

Жените со овој знак се слатки како надворешноста и не придаваат важност на облека, но тоа не е важно за мажите кои сакаат вистинска и длабока врска.

Раковите се предаваат цел живот, прават огромни напори за да се задржи пламен и даваат многу љубов и поддршка во тешки моменти. Мажите ги обожаваат своите партнери, бидејќи конечно наоѓаат мир со нив.

Вага

Жените од овој знак се вистински грациозни дами кои обожаваат да се грижат за својот изглед, а како што знаеме … мажите сакаат со свои очи. Тие никогаш не дозволуваат да се запостават, дури и по долги години заеднички живот.

Покрај тоа Вагата се многу верни партнери и мажите се однесуваат на оваа нивна карактеристика. Умеат да го одржуваат домот стилски и да создаваат исклучителна атмосфера.

По душа жените Вага се силно приврзани кон својот партнер и прават многу напори за врска, за тоа и секогаш добиваат долги години љубов.

Стрелец

Жените претставници на овој знак, знаат добро како да се задржи здрава врска. Тие не престануваат да прават романтични изненадувања, да измислуваат интересни патување.

Стрелците имаат неколку негативни црти во карактерот, кои често лежат длабоко на срцето партнерката, но нивните добри квалитети секогаш преовладуваат.

Тие се силни, умеат да се грижат за себе, имаат убави професии и следат цели до крај. Вистинските мажи не се плашат од силните жени ги обожаваат .