Кои се шансите да добиете на лото? Хороскопот може да ви помогне да откриете. Видете во кои денови имате најмногу среќа и кои броиеви носат добивка.

Овните добиваат во игрите на среќа и тоа на среќа. Тикетот треба да го пополнат во вторник, затоа тоа е нивниот среќен ден.

Интензивно и импулсивно овнитеги прецртуваат оние броеви кои први ќе им пднат на памет во тој момент, н тоа не се случајни броеви туку датумот на неговиот роденден, бројот на некоја буква од името и презимето. На секој лоз е прецртан бројот 1, кој може да се содржи и во 11, 21, 31. Никогаш нема повторно да ги играат броевите кои не им донеле добивка.

За разлика од нив, биковите и раковите сакаат да добијат, но не сметаат дека ќе добијат. Штом ќе го пополнат ливчето и ќе го уплатат, сметаат дека веќе изгубиле. Биковите го пополнуваат тикетот само на заокрижени броеви, но веруваат дека бројот 25 е добитен.

Раковите пак, се кријат кога пополнуваат, но иако не веруваат дека ќе добијат, секогаш имаат план на што ќе ги потрошат парите. И едните и другите секогаш го внесуваат бројот на домашната адреса, а ако е голем или мал, го множат и до делат за да влезе во броевите кои се во игра.

Биковите најчесто ги играат истите броеви, што е знак на нивната постојаност, а раковите играат и на броеви од семејниот архив: свои и на сите членови од блиското семејство.

Близнаците сакаат возбуда, па затоа играат игри на среќа. Нивни адут се цифрите од сметката од продавница. Ги делат, ги множат и ги собираат, но му остануваат верни на бројот 2, самостојно или во комбинација – 12, 22, 32, 21….

Токму поради бројот 2 веруваат дека непарните години не им се наклонети, иако некогаш не е лошо да се промени мислењето.

Лавовите се среќлии и играат на своите броеви: датумот на раѓање, регистарските таблички, конфекциски број, висина. Лавовски среќни броеви се 3, 33, 7, 35, но боројот 13 го прецртуваат само по грешка или ако се случи нешто убаво на 13. во месецот.

Девиците не веруваат во игрите на среќа, но играат. Иако од време на време, сепак систематски. Системите самит ги составуваат, зашто не им веруваат многу на другите. Систематични се, веруваат во логика, ги забележуваат извлечените броеви, па од тоа извлекуваат заклучоци и веруваат дека броевите кои ретко се извлекуваат, сепак, еден ден ќе дојдат на ред.

Бројот 4 мора да биде во комбинација. Девиците не брзаат, па тикетот го пополнуваат неколку недели унапред ако заминуваат на подолго патување.

Вагите сакаат живот на висока нога, но свесни се дека тоа не е секогаш можно. Не се расипници и не се задолжуваат, па затоа се обидуваат нешто да спечалат и со игрите на среќа. Цифрите ги бираат по изгледот: убави и најубав, но и хармонични. За нив убави се 22, 44, 11.

Скоприите бараат право во игирите на среќа, а тие секако се оние кои имаат право да добијат и тоа секогаш на секое уплатено ливче.

Пополнуваат ретко бориеви, односно онакви за кои веруваат дека никој друг нема да ги пополни, на пример 4 и 5 или 19 и 21., а имаат и такви кои никогаш не ги играат. 7 и 13 секогаш ги играат од инает за да ја разбијат нивната магија.

За разика од нив, стрелците не сметаат дека треба да добијат, туку добиваат. Но, и ако изгубат, не се лутат.

За нив сите броеви на тиектот мораат да имаат смисла победа во некоја историска битка, роденденот на некоја голема личност, годината на првата љубов, датумот на првиот бакнеж. Најмногу смисла за стрелците има бројот 9 и тие редовно го играат.

Јарците се многу рационални, но и тие како и близнаците имаат ненаклонети години. Кога пополнуваат ливче, внимаваат на мистиката на броевите.

Ако некој верува дека е избран од бога за да добива, тоа се водолиите. Кој ќе добие ако не јас?! Затоа, тиекетот треба да се пополни ексцентрично, дури и со врзани очи. Цифрите ги наоѓаат на брзина, датумот кога го пополнува ливчето или времето што го покажува часовникот.

Права водилија никогаш не го внесува двапати истиот број, зашто тоа е здодевно и неинвентивно. Сака да ги избори скалите и да го внесе нивниот број или да праша некого кој број му паѓа прв на памет. Водолиите го пополнуваат ливчето со толкава леснотија.

И рибите сонуваат да добијат на лото. Се надеваат, но не знаат што би правеле со шарите. Ливчињата ги пополниваат суеверно, со боеви кои некогаш им донеле некаква среќам на пример датумот кога добиле покачување на платата или оние кои ги сонувале.