Дома Тагови корен

Таг: корен

Засадете ѓумбир

Обидете се да засадите ѓумбир, и така во секое време ќе го имате свеж. Купете корен од продавница или уште подобро, купете органски ѓумбир...

72-годишен човек доживеал ремисија на болеста со пиење на ОВОЈ чај

Чајот од глуварче делува врз клетките зафатени со карцином на тој начин што тие се распаѓаат во рок од 48 часа, а истовремено ниедна...