Дома Тагови Успение на Пресвета Богородица

Таг: Успение на Пресвета Богородица

Денес е Воведение на Пресвета Богородица Пречиста – Нека е за...

Денес е Воведение на Пресвета Богородица Пречиста – Нека е за многу години празникот! Честита слава на сите што слават! Кога Пресвета Дева Марија наполни три...

Утре е голем празник: Жените кои немаат деца се молат за...

Го слават жените за полесно да раѓаат и одгледуваат деца. Тие кои немаат деца на овој ден се молат да добијат. Утре се празнува Воведение...

Успение на Пресвета Богородица – За многу години!

“Богородице, и во раѓањето си го сочувала девството, а по своето успение не си го оставила светот, туку си се преселила во живот, Мајко...