Дома Тагови смртта доаѓа од цревата

Таг: смртта доаѓа од цревата

Д-р Каменов објасни: ЦРЕВАТА СЕ НАЈВАЖНИ ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ-Се разболуваме поради...

Д-р Борислав Каменов објасни зошто здравите црева и нивната правилна работа се предуслов за силна одбрана од болести. Имунитетот е распространет низ нашето тело...

Биохемичарката Марва Вагаршаковна (84): Сите болести доаѓаат директно од цревата

Марва дава едноставни правила кои треба да ги следите за да имате здраво тело и бистар ум. Руската биохемичарка Марва Вагаршаковна Огањан зад себе...