Дома Тагови што е киноа

Таг: што е киноа

Неверојатно здрава житарица: со неа најлесно се слабее, а помага и...

Отако ќе прочитате, ќе ви стане јасно зошто ја нарекуваат – најздрава житарица. Интегралните житарици сите се извонредно здрави, а секоја поединечно поседува уникатни...