Дома Тагови поврзаност во телото

Таг: поврзаност во телото

Што значи ако ве боли раката, ногата или коленото – мозокот...

Нервните канали се разгрануваат од ‘рбетот кон другите органи, заедно со импулсите кои се пренесуваат во двете насоки. Ако нешто ја ремети функцијата на...