Дома Тагови полицистични јајници

Таг: полицистични јајници

Полицистични јајници не се цисти на јајниците, туку нешто друго: 6...

Синдром на полицистични јајници е пореметување предизвикано од хормонален дисбаланс и еден од најчестите дијагнози во гинеколијата. Самите полицистични јајници не се цисти на...

Што и да изедете веднаш ви се лепи на стомакот и...

Ако боледувате од синдром на полицистични јајници, веројатно сте доживеале различни промени во организмот, од кои една најдрастично се истакнува, а тоа е промена...