Дома Тагови даб

Таг: даб

СОВЕТ ОД СТАРИТЕ СЛОВЕНИ: Кое дрво треба да се засади покрај...

Старите Словени живееле во хармонија со природата од која добивале храна и лекови, па дури и денес експертите сметаат дека треба да се засадат...

ЛЕКОВИТАТА МОЌ НА ДАБОТ: Гигант кој лекува со лисјата, кората и...

Дабот е дрво кое човекот го користел за различни цели уште од древни времиња. Се користи за различни верски церемонии, храна, лекови, за изградба....

Собрал желади, ги сварил како кафе и добил лек за болест...

Дали знаевте дека желадот има лековити својства? Дознајте како да направите напиток кој ја лекува штитната жлезда. Од желад можете да направите напиток сличен...

Разбудете се полни со енергија исчистени од тешките метали кои ви...

Дабот е свето дрво, но може исто така, да го исчисти организмот од токсините кои сме ги примиле преку храна, козметика, загаден воздух и...