Дома Тагови да и помогнеме на природата

Таг: да и помогнеме на природата

Доаѓа сезона на овошјето – семките не ги фрлајте во ѓубре...

“Прочитав на социјалните мрежи и идејата ми се виде интересна. Со оглед на тоа дека доаѓа сезона на овошјето (сливи, праски, кајсии, вишни, цреви,...