Дома Тагови Д-р Елизабет Блекбурн

Таг: Д-р Елизабет Блекбурн

Нобеловката откри што треба да се направи за никогаш да не...

Д-р Елизабет Блекбурн во 2009 година доби Нобелова награда за ова откритие. Лошото здравје не е само наследен проблем или несреќен сплет на околности. Еве...