Дома Тагови брезови пупки

Таг: брезови пупки

Младите листови од бреза се совршен лек за бубрезите, а ги...

Брезата е билка која се смета за симбол на руското пространство, а кај народот се цени како моќен природен лек против уринарни инфекции, проблеми...