Броеви за донации за малата Анастасија
T-Mobile 📲143104
A1 📲143666

Да бидеме хумани, да бидеме луѓе, затоа што на нашата мала Анастасија и нејзините родители ова значи Живот!

Анастасија Ризова, мало девојче од Валандово, село Пирава, се бори со тешката форма на тумор, за третманот во Турција е неопходна сума од 100.000 евра, пари што не можат да ги обезбедат нејзините родители.

Да ѝ помогнеме на Анастасија од Пирава

За таа намена креирана е „Гоу Фанд Ми” кампања за донации за малата Анастасија, која итно бара начин да оди на лекување во Турција, така што соништата на родителите за заздравување на нивното дете ќе станат реалност, а малата Анастасија ќе започне да живее нормален и здрав живот.

Да бидеме хумани, да бидеме луѓе, затоа што на нашата мала Анастасија и нејзините родители ова значи Живот!

Од Македонија и странство можете да донирате на отворената донаторска сметка:

IBAN MK07200003533584183 (za stranstvo)
Жиро сметка за Македонија: 200003533584183
SWIFT STOBMK2XXXX
STOPANSKA BANKA A.D.
11 OKTOMVRI 7
1000 Skopje

Линк за донации преку GoFundMe:

https://www.gofundme.com/f/apel-za-pomoc-apel-for-help-anastasija-rizova

Македонски Телеком и А1 – телефонски броеви за донации 143-104 и 143-666 за малата Анастасија која итно бара начин да оди на лекување во Турција, така што соништата на родителите за заздравување на нивното дете ќе станат реалност, а малата Анастасија ќе започне да живее нормален и здрав живот.

Со едно вртење на телефонските броеви 143-104 и 143-666 донирате по 100 ден.
Важи само за корисниците на Македонски Телеком и А1.