Дома Тагови зајакнување на имунитетот кај стари лица

Таг: зајакнување на имунитетот кај стари лица

ТРИ рецепти наречени „Имунитет“ за сува кашлица, настинка и грип, а...

Листот на лимонот, овошјето и кората од овошјето се јадливи. Од кората на лимонот се прават разни сирупи, и чаеви. Но, најважно е да...

Неколку рецепти за брзо подигнување на имунитетот кај стари лица –...

Старите луѓе имаат послаб имунолошки систем бидејќи сите процеси во телото се забавени. Најпрво, метаболизмот е поспор, што значи дека и храната поспоро се...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"