Дома Тагови воспаление во бубрег

Таг: воспаление во бубрег

Лек разреден со чај за акутни и хронични бубрежни заболувања, ја...

При акутно воспаление на бубрезите, болеста најчесто се појавува во детството и кај младите лица. Акутното воспаление се познава по отечените клепки на очите,...