Дома Тагови терапија со јајца од препелица

Таг: терапија со јајца од препелица

ДРАГАНА: Ги излекував белите дробови со помош на јајца од препелица

Драгана Нинковиќ раскажува дека конечно, после 28 години таа ги фр-лила пум-пиците и лековите, бидејќи успала да ја победи својата болест и денес таа...