Дома Тагови симнување на висока температура

Таг: симнување на висока температура

Ако кашлицата и настинката ви траат предолго пробајте ги овие лекови:...

Природни лекови за искашлување на шлајмот од грлото и синусите. Ако грипот и настинката се одложат да траат некој подолг временски период односно повеќе...

БЕЗ ЛЕКАРСТВА И СИРУПИ: Природен начин за симнување на висока температура...

Современото познавање на диететиката во случај на болести придружени со треска, сами по себе не бараат некоја посебна медицинска диета. Меѓутоа, на п ациентот...

БЕЗ ПАРАЦЕТАМОЛ И БРУФЕН: Корисен совет од доктор Несторовиќ за природно...

„Нема родител кој не е загрижен за своето дете, особено кога тоа има висока температура и кога топломерот покажува 39 или 40, а антипиретиците...

КОГА ДРУГО НЕ ДЕЛУВА: Природен начин за симнување на високата температура

Зголемената телесна температура над 37°C е нормален одбранбен одговор на телото кога постои присуство на некоја инфекција, но ние сме навикнати тоа да го...

БЕЗ ПАРАЦЕТАМОЛ И БРУФЕН: Корисен совет од д-р Несторовиќ за природно...

„Нема родител кој не е загрижен за своето дете, особено кога тоа има висока температура и кога топломерот покажува 39 или 40, а антипиретиците...