Дома Тагови пуслици со смокци

Таг: пуслици со смокци

Целуфки со смокви сушени на сонце – мора да ги пробате!

Уште малку па ќе ги снема и летото и смоквите.. Крајно време е да си исушиме барем малку смокви за да имаме од овие...