Дома Тагови маратон во пливање

Таг: маратон во пливање

Марко Пејчиновски – СО СРЦЕ ЗА РЕТКИТЕ – ќе плива искрено...

Марко Пејчиновски - СО СРЦЕ ЗА РЕТКИТЕ „После испливани преку 1000 км, напорни тренинзи, нервози, препреки, ветришта, браној, дожд, ладно и топло време, официјално ви кажувам дека...