Дома Тагови кромид

Таг: кромид

Еве како Бразилците ја лекуваат настинката – рецепт

Иако Бразил сите нас не асоцира на егзотичност, сонце и задоволство, сепак реалноста таму е малку поинаква. Бразил е претежно тропска земја позната по своите...

Едноставни решенија за лекување на болните афти

Домашно лекување Афта (Apthous Stomatitis) е медицински термин за вообичаените ранички кои се појавуваат во устата. Тие можат да бидат многу болни и да предизвикаат...